. . . zgodbe . . .

OKOLICA

 

V življenju nas ves čas in vse povsod obkrožajo ljudje. Lahko je to med nakupovanjem hrane, lahko med obiskom bazena, v službi, na telovadbi, v porodnišnici, v vrtcih, šolah. Povsod. Z nekaterimi stopimo v stik, z njimi govorimo, lahko osnovne stvari, spet z drugimi se spustimo v globji, bolj oseben pogovor.

Ljudje hodijo mimo nas. Z nekom, se pogledaš iz oči v oči, spet drugi odkoraka mimo in sploh ne zazna ljudi niti okolice.

Velikokrat pa pride do dogodka, ko si nekoga zares zapomniš.

Razmišljam . . .

So me očarale besede, videz ali energija? Hm… Nekaj pač!

In tako se danes dogaja z večino mojih strank. Ljudi, ki jih na novo spoznavam. Prihajajo, in vsak v meni pusti poseben pečat.

Zakaj bi nekdo, ki me obišče le zaradi fotografiranja naredil name tak vtis?

Pogovor.

Zgodba.

Zanima me. Prav vsak, ki sodeluje z menoj, je zame pomemben. Kdo si, kaj si? Kaj se ti dogaja? Ti in tvoja zgodba. Vse me zanima. In to zanimanje izredno rada delim z vami. In ne le da me zanima vaša zgodba, z vami sem celo pripravljena deliti mojo. Z vami sem iskrena. Zame ste pomembni in ob meni sprejeti. Vsi.

V Moji galeriji ste enostavno “moji”.

In čutiti sprejetost in pomembnost pričara svoje. Ne le pri otrocih, tudi pri odraslih.

In ta nivo z užitkom vzpostavljam, in z užitkom opazujem, kako dobro se počutite ob meni, kako pomirjeni ste.

Tokrat z vami delim fotozgodbo Olivije, ki me je osvojila že s svojim imenom. Kasneje pa tudi s svojimi polnimi lički in s  s svojim notranjim mirom.

Takoj mi je bilo jasno, zakaj se tako dobro počuti. Mamica in očka sta bila povsem sproščena in mirna. Posledično tudi deklica. Prijetno je bilo vstopiti v njihovo stanovanje. Občudovala sem kako veliko svetlobe prodre skozi njuna okna. Še bolj to, kako imasta opremljeno stanovanje. Wau! Vstopila sem, in v meni je vladal občutek kot da ju poznam že dlje časa. Kot da sem tam že bila. Med nami je vladala super energija. Sproščen pogovor.

 

Bilo mi je zelo zelo prijetno in hvaležna sem za takšne izkušnje in poznanstva. Predvsem pa me veseli sodelovanje.

 

i s k r e n o .

košara: trgovina Pikolin

 

 

~ fotografiranje novorojenčka ~

Write a Reply or Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja