Nov začetek .

koliko jih še bo ?

Wau.

Toliko stvari se je zgodilo v preteklem tednu, da ne vem kje začeti. Uvod v teden je predstavljal ponedeljek. Ponedeljkova ura coachinga, mi je zopet odprla novo obzorje. Prepričanja, ki krojijo naša življenja pa so grozljiva.

Z Nejcem sva ravno danes zjutraj na poti domov, ko smo bili s puncama v malem mestu, govorila o tem.

»Vem, da imamo zasidrana neka prepričanja. To sem osvojila. Ampak, da pa so to stvari, ki jih imamo tako globoko zasidrane v sebi, da krojijo naš vsak dan in posledično našo prihodnost in še huje, celo naše življenje.«

Enostavno ne morem razumeti tega, oziroma to mi predstavlja še en dokaz več, da moramo stopiti ven iz tega. Je pa dejstvo, da to težko storimo sami. Zavedno že, nezavedno pa nikakor. In redki so tisti, ki se teh stvari lotijo na nezavedni ravni. Redki so ljudje, ki so pripravljeni na to pot spremembe. Na spremembe, ki omogočijo, da naše življenje ni odvisno od tega kaj mislijo naši starši in od njihovih prepričanj.

Ne dolgo nazaj sem govorila o tem, kako sem se sesula. Premalo spanja, slaba prehrana, preveč dela.

Odločena, da stvari postavim na pravo mesto. To si zaslužim. Jaz, moje lepo, edinstveno telo in posledično moj um.

Stvari so mi bile že dolgo časa kristalno jasne. Samo aktivirati se je treba. Z organizacijo oziroma strukturo svojega dela pri Moji galeriji sem že začela. Tudi s spanjem napredujem, potrebna pa je še urejena in zdrava prehrana. Bolj kot to, da sem nezdravo jedla, je problem v tem, da sem imela premalo obrokov, kar posledično ob večerih prinaša »prenažiranje«, »prenajedanje«. Poznano ane?

Prejšnji teden sem tudi na tem področju sprejela odločitev. Sama prvo razmišljam o prehrani in šele nato  o aktivnostih, ker vem da je zdrava in uravnotežena prehrana najbolj pomembna. Dopust vnaprej planiramo. Kot planiramo frizerja, oblikovanje nohtkov, pedikure, druženja s prijatelji…

Zakaj si nebi vnaprej splanirala še svojega jedilnika?

Dolgo, zares dolgo časa sem se temu upirala. Moja najboljša prijateljica, moja Polončica je izjemno dobra v organizaciji. Organizaciji česa? Čeeeeesarkoli. Enostavno nebi mogla bolje vsega organizirati. Svojega časa. Svojega dela, svojega jedilnika.

Priznam, z vsemi štirimi sem se upirala. Jaz pa se že ne bom šla tega. No ja. Popolnoma na vseh področjih si organiziram stvari. No, začela sem. In moram reči, da sem podlegla planiranju. In to mi je OK.

 

Polona moja, vidiš, vse šiba obojestransko <3 .

 

Torej začenjam nov projekt. To je še en nov začetek. Koliko jih je že bilo, in koliko jih še bo. Pa vi? Ste pred kratkim začeli z “novim začetkom”. Ta teden sem se družila z mamico, žensko, ki se je samozavestno odločila za nov začetek. Čeprav sem jo šele spoznala, vem da je zmagovalka! Bravo mami <3

 

Vas zanima, s kom sem se podala na pot novega začetka. Kdo bo tista, ki bo poleg mene same moj največji “PUSH”, moj največji motivator? Bi se tudi ti spustila na to pot, ali pa si se že? Kmalu kaj več o tem…

 

Pred slabim mesecem sem se odločila za fotografiranje, ker sem si zaželela novih spominov.

Da boste vedeli, kdo je tisti, ki ne skriva ničesar o sebi. Kdo je tista Sandra, ki piše tako iskreno. Kdo je fotografinja, ki deluje pod imenom Moja galerija.

 

do naslednjič . . .

 

 

Photo credit: Ulla Wolk

 

 

Write a Reply or Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja