Me, myself and i

Kdo sem?

 

Moje ime je Sandra. Živim življenje. Zares živim. In uživam. Letos sem dopolnila 28 let. Sem žena in mama. Moje življenje je vsak dan lepše zaradi moje družine. Moža Nejca Vidmarja, uspešnega nogometaša in zaradi mojih dveh sončic, štiri letne  Zale in dve leti mlajše Žive. Moji dekleti mi vsakič znova dokazujeta, da je treba življenje zajemati z veliko žlico.

Obožujem:

  • kavo,
  • modo in
  • rdečo šminko.

Če bi lahko izbirala kam bi se preselila, bi se definitivno preselila v Ameriko. Zakaj? Zato, ker sprejemajo drugačnost in so fokusirani zgolj na sebe in še enkrat na sebe.

Ne maram znanstveno fantastičnih filmov, veliko bolj so mi pri srcu drame.

Mojo roko že 10 let krasi tattoo, in sicer napis “Me myself and I”. Nastal je z razlogom in še danes sem izredno ponosna nanj, in veste kaj, z vsakim dnem bolj sem prepričana v to, kako pomembno je, da sem sama sebi na prvem mestu. Le jaz in moji občutki. Življenje je tako veliko enostavnejše. Čudovito je.

 

Kaj rada počnem? 

Rada uživam večere z mojim možem. Zelo rada se izobražujem in učim novih stvari. Rada si privoščim dolg spanec. Izredno pomembno mi je, da si vzamem čas zase. Čas ko razmišljam o sebi, čas ko planiram prihodnost in si zastavljam nove cilje.

D r u g i  o  m e n i

Moja sestrica

Opisati Sandro je po eni strani zelo lahka, spet po drugi precej težka naloga. Itak klasičen uvod … ampak res. Če bi dobila to nalogo pred recimo tremi leti bi rabila za to veliko več časa. Namreč vsak, ki pozna mojo starejšo sestro ve, kaj in koliko je v preteklem času naredila zase. In ne mislim po videzu, saj že od nekdaj izgleda lepo.

Ampak jaz nate draga moja sestra gledam čisto drugače kot ostali. Ti si moja druga mami. Ti si tista, ki me je prvič vzela ven žurati in me nenehno čuvala, da sem ja v redu in da mi nihče ni nič čudnega “zlil v pijačo”. S tabo sem si do tvojega 20. leta delila sobo, se ščipala, lasala in te kot otrok porinila iz previjalne mize. Tebe sem jemala za zgled, kar si ti oblekla je bilo vedno top, ko sem rabila nasvet sem se vedno obrnila nate. V vlogo starejše sestre si se definitivno vživela in se super odrezala. In še vedno je tako. Sedaj je fotografiranje tvoja strast in ni ga človeka katerega tvoje delo ne bi fasciniralo. Mene je in me vsakič znova. Bravo, ponosna! Aha in še opis, kot sem rekla je zelo lahka naloga.
Sandra je samozavestna in uspešna ženska, ki ve kaj hoče in popolnoma nič je ne bo ustavilo na poti do uresničitve svojih (ne sanj, temveč) ciljev. Naj bodo poslovne ali družinske narave. Tako jo poleg tega, da bo vedno moja sestra, vidim tudi sama.

 

Moja prijateljica Sara je o meni zapisala . . .

“Sandra je oseba, katero bi si vsak želel imeti v svoji bližini, saj te “naleze” s svojo pozitivno energijo in z voljo, da je vse mogoče. Vedno po Po druženju s Sandro imam občutek da lahko premikam gore. Vem, da se lahko zanesem nanjo in ob kakršnem koli problemu ali dilemi bom zmeraj dobila iskren nasvet. Občudujem s kako vnemo opravlja svoje “delo”, ter s kakšno svetlobno hitrostjo se razvija kot fotografinja. Poleg vsega tega pa je se super mami in ženka, ki zna res prisluhniti in predvsem slisati svoji punčki. Zelo hvaležna, da je moja prijateljica.”

 

Moja Polona vedno doda svoje.

 

“Moja Sandra…ona je…le ona! Res nekaj posebnega…zame in za ta nori svet… Njena energija, poseben občutek, samozavest in iskrenost te potegnejo vase in so za vzgled. S toplino, nežnostjo, ljubečnostjo, a hkrati močjo in globoko čutnostjo iz vsakega zna izvleči le najboljše. In to se izraža tudi skozi njeno delo. Občudujem to zavzetost, navdušenje in uživanje v stvareh, ki se jih loti – pa naj si bo to fotografiranje, odnos do svojih najbližjih, bližnjih ali do čisto neznanih ljudi. Hvaležna sem ji za vsakodnevne pozitivne misli, nalezljivo energijo, top družbo, iskreno prijateljstvo in večnega občutka, da je v življenju vse mogoče!”

 

 

Foto: Marcella Kiara