PONUDBA

F o t o g r a f i r a n j e m a l č k o v

 

Veliko raziskovanje naših malčkov je paket, ki je namenjen vsem vašim malčkom, ki so začeli osvajati ta svet. Vsem malčkom, ki jih je razvoj pripeljal tako daleč, da ogromno stvari že zmorejo sami.

Sami se usedejo. Sami ob opori vstanejo in stojijo. Ploskajo. Se smejijo. Sami preizkušajo hrano.

V studiu je na voljo ogromno pripomočkov, stolčkov, med drugimi tudi moderni jedilni otroški stol z mizico, ki je idealen za preizkušanje najrazličnejših jedi. Ustvarimo čudovito zgodbo otrokovega prvega oodkrivanja tega sveta, ki nosi ogromno vrednost za prihodnost. Za starša kot tudi za naše najmlajše.

Prejmete 15 obdelanih fotografij na lesenem usb ključu Moja galerija in 5 printov fotografij v ljubeče pripravljenem paketku Moja galerija.

Cena:  150 

 

 

N o v o r o j e n č e k

 

Ne le novorojenčki, tudi dojenčki potrebujejo naš notranji mir.

Mir, in našo energijo. Čutijo jo. Zaznajo jo. Temu primerno, se na okolico tudi odzivajo. Moja zgodba je točno takšna, kot jo potrebujejo. Naj jo začutijo sami.

Če je potrebno, mamica med fotografiranjem dojenčka nahrani, ga previje, preobleče. Ko začutim, da je novorojenček pripravljen, začneva sodelovati. Na fotografiranju so očka, bratci in sestrice dobrodošli.

Prejmete 15 obdelanih fotografij na lesenem usb ključu Moja galerija. Fotografiranje traja od 2-3 uri.

V ceno je vključena uporaba rekvizitov v studiu, fotografiranje 2-3 ure, izbor in obdelava fotografij, usb ključ in ljubeče pripravljen paket Moja galerija, 10 razvitih fotografij ter stroški pošiljanja paketa. Fotografije se prejme v roku treh tednov, do enega meseca. Fotografije nastanejo skozi moj pogled, moj način dela, tako je tudi izbor fotografij, ki jih predam vam, dragi starši, moj izbor.

Cena 160 €.

 

 

N o s e č n i c a

 

Nosečniško fotografiranje je izredno kreativno. Ne le, da sodelujem z nosečko, bodočo mamico, gre za sodelovanje z žensko in z vsemi njenimi čari. Z vsemi njenimi oblinami, z vsemi deli telesa. Za fotografiranje v studiu so na voljo obleke, ki jih posebej zame šiva mlada nadebudna šivilja.

Poleg oblek, ki so na voljo v studiu, obstaja možnost vnaprejšnjega naročila za izdelavo obleke po meri in povsem po vaših željah. Vsem nosečkam priporočam, da me za termin kontaktirajo prej, saj se le ti hitro polnijo.

Termin fotografiranja je različen. Pri nekaterih nosečkah prej, pri nekaterih kasneje. Odvisno, kako se v svoji koži počutite in kako velik je vaš trebušček. Vsako zgodbo pišem kot edinstveno, zato se z vsako izmed vas o terminu dogovarjam individualno.

Partner in sorojenci so na fotografiranju dobrodošli. V paketku prejmete 15 obdelanih fotografij na lesenem USB ključu Moja galerija in 10 razvitih fotografij.

V ceno je vključena uporaba nosečniških oblek in rekvizitov v studiu, fotografiranje 1h, izbor in obdelava fotografij, usb ključ, ljubeče pripravljen paketek Moja galerija, 10 razvitih fotografij ter stroški pošiljanja paketa. Fotografije se prejme v roku treh tednov, do enega meseca.

Cena 150 €.

 

 

 

P r e d p o r o č n o ali z a r o č n o f o t o g r a f i r a n j e

 

Fotografiranje na izbrani lokaciji traja približno dve uri. Prejmete 40 obdelanih fotografij na lesenem usb ključu Moja galerija.

Cena 180 €.

 

P r v i  r o j s t n i  d a n 

 

Otrokovo fotografiranje ob njegovem rojstnem dnevu. Naj bo to prvi, drugi, ali tretji rojstni dan. V paket so vključene tri “zgodbe”. Za začetek začnemo z nekim stylingom, nadaljujemo z družinsko fotografijo in zaključimo s tortico.

Cena 150 €. Prejmete 15 obdelanih fotografij, na lesenem usb ključu Moja galerija. V ceno je všteta tudi čudovita tortica, za katero poskrbim jaz. Fotografije se prejme v roku treh tednov, do enega meseca.

 

 

D r u ž i n s k o f o t o g r a f i r a n j e 

 

Prejmete 20 obdelanih fotografij na lesenem usb ključu Moja galerija. Cena 120 €.

 

P o r o č n a f o t o g r a f i j a

(za več infomacij, me kontaktirajte na [email protected], ali na telefonsko številko 041 742 023)

 

 

D a r i l n i  b o n i