INVESTICIJA

Nosečniško fotografiranje

Nosečniško fotografiranje je izredno kreativno. Ne le, da sodelujem z nosečko, bodočo mamico, gre za sodelovanje z žensko in z vsemi njenimi čari. Z vsemi njenimi oblinami, z vsemi deli telesa. V studiu so za vas na voljo obleke primerne za fotografiranje.

Vsem nosečkam priporočam, da me za termin kontaktirajo prej, saj se le ti hitro polnijo.

Termini fotografiranja so različni, vsi pa med 31im in 34im tednom nosečnosti.

Pri nekaterih nosečkah prej, pri nekaterih kasneje. Odvisno, kako se v svoji koži počutite in kako velik je vaš trebušček. Vsako zgodbo pišem kot edinstveno, zato se z vsako izmed vas o terminu dogovarjam individualno.

Partner in sorojenci so na fotografiranju dobrodošli.

V ceno je vključena uporaba nosečniških oblek in rekvizitov v studiu, fotografiranje ki traja 45min – 1h, izbor in obdelava fotografij, usb ključ, ljubeče pripravljen paketek Moja galerija, 15 obdelanih in 15 razvitih fotografij ter stroški pošiljanja paketa. Fotografije se prejme v roku treh tednov, do enega meseca.

 

Investicija za omenjeni fotografski paket je 160€. 

 

 

Nosečniško fotografiranje – zgodba

Če obstaja želja po daljši nosečniški zgodbi, je sledeči paket popolna izbira. Tri različni stylingi, različne scene. Sama in s partnerjem. Fotografije polne iskrenih pogledov, ljubečih dotikov.

Prejmete 30 obdelanih fotografij na lesenem usb ključu Moja galerija.

 Investicija za paket nosečniška zgodba je 200 €.

 

 Mlečna kopel

Spomin na nosečnost na nekoliko drugačen, bolj poseben način. V ceno je všteto cvetje.

Prejmete 15 obdelanih fotografij na lesenem usb ključu Moja galerija.

Investicija za fotografiranje v mlečni kopeli je 150€ .

 

 

Fotografiranje malčkov

Veliko raziskovanje naših malčkov je paket, ki je namenjen vsem vašim malčkom, ki so začeli osvajati ta svet. Vsem malčkom, ki jih je razvoj pripeljal tako daleč, da ogromno stvari že zmorejo sami.

Sami se usedejo. Sami ob opori vstanejo in stojijo. Ploskajo. Se smejijo. Sami preizkušajo hrano.

V studiu je na voljo ogromno pripomočkov, stolčkov, med drugimi tudi moderni jedilni otroški stol z mizico, ki je idealen za preizkušanje najrazličnejših jedi. Ustvarimo čudovito zgodbo otrokovega prvega odkrivanja tega sveta, ki nosi ogromno vrednost za prihodnost. Za starša kot tudi za naše najmlajše.

Prejmete 15 obdelanih fotografij na lesenem usb ključu Moja galerija in 15 razvitih fotografij v ljubeče pripravljenem paketku Moja galerija.

Investicija za fotografiranje malčkov je 150€.

Novorojenček

Ne le novorojenčki, tudi dojenčki potrebujejo naš notranji mir.

Mir, in našo energijo. Čutijo jo. Zaznajo jo. Temu primerno, se na okolico tudi odzivajo. Moja zgodba je točno takšna, kot jo potrebujejo. Naj jo začutijo sami.

Če je potrebno, mamica med fotografiranjem dojenčka nahrani, ga previje, preobleče. Ko začutim, da je novorojenček pripravljen, začneva sodelovati. Na fotografiranju so očka, bratci in sestrice dobrodošli.

Prejmete 15 obdelanih fotografij na lesenem usb ključu Moja galerija. Fotografiranje traja od 2-3 uri.

V ceno je vključena uporaba rekvizitov v studiu, fotografiranje 2-3 ure, izbor in obdelava fotografij, usb ključ in ljubeče pripravljen paket Moja galerija, 15 razvitih fotografij ter stroški pošiljanja paketa. Fotografije se prejme v roku treh tednov, do enega meseca. Fotografije nastanejo skozi moj pogled, moj način dela, tako je tudi izbor fotografij, ki jih predam vam, dragi starši.

Vaša investicija za fotografiranje novorojenčka  je 170€.

 

 

Predporočno ali zaročno fotografiranje

Fotografiranje na izbrani lokaciji traja približno dve uri. Prejmete 40 obdelanih fotografij na lesenem usb ključu Moja galerija.

Investicija za predporočno fotografiranje je 180€.

 

 

Prvi rojstni dan

Otrokovo fotografiranje ob njegovem rojstnem dnevu. Naj bo to prvi, drugi, ali tretji rojstni dan. V paket so vključene tri “zgodbe”. Za začetek začnemo z nekim stylingom, nadaljujemo z družinsko fotografijo in zaključimo s tortico. Investicija za fotografiranje ob prvem rojstnem dnevu je 160€. 

Prejmete 15 obdelanih in 15 razvitih fotografij, na lesenem usb ključu Moja galerija. V ceno je všteta tudi čudovita tortica, za katero poskrbim jaz. Packanju s torto sledi še namakanje v topli vodici. Fotografije se prejme v roku treh tednov, do enega meseca.

 

 

Družinsko fotografiranje

Pri družinskem fotografiranju je moj fokus vedno bolj na otrocih vsekakor pa se na koncu naredi tudi skupinske družinske fotografije in pa fotografijo posebej z mamico in posebej z očkom. Prejmete 15 obdelanih fotografij na lesenem usb ključu Moja galerija.

 Investicija za družinsko fotografiranje je 150€.

 

Poročna fotografija

(za več infomacij, me kontaktirajte na [email protected], ali na telefonsko številko 041 742 023)

 

 

Darilni boni

Dodatni produkti