INVESTICIJA

MOJ pristop, osebnostna in fotografska delavnica, celotna izkušnja

EDINSTVENA IZKUŠNJA, celosten pristopMOJ pristop.
MOJ namen je, na naših tleh, dvigniti raven družinske fotografije, fotografiranja novorojenčka.
Ozavestiti, kako zelo je pomembno, koga ljudje, starši izberejo za fotografa.
Moj namen, oziroma namen MOJEGA pristopa je, OPREMITI VAS Z ORODJI, s katerimi bo sodelovanje z novorojenčki, otroci in starši lažje in manj stresno. Obenem vas želim popeljati v svet osebnostne rasti, ki je izrednega pomena za uspeh in uspešno poslovno pot. Z delom na sebi, ste na vsaki točki vašega dela, vašega življenja v boljši poziciji, kot oseba na drugi strani.

 Obisk psihoterapevtke Mojce Stonič v mojem studiu. Z nami bo preživela dve uri, na katerih bo predstavila naše glavne ovire do uspeha, do napredka, do preboja. Po skupinskem delu, ima vsaka na voljo enkraten (zakupljen) obisk pri Mojci, kjer bo začela svojo pot. Pot dela na sebi, pot osebnostne rasti, ki je za dober posle ključnega pomena. Prepovedi in egostanja.

800€

 

NOSEČNIŠKO FOTOGRAFIRANJE

Ne le, da sodelujem z nosečko, bodočo mamico, gre za sodelovanje z žensko in z vsemi njenimi čari. Z vsemi njenimi oblinami, z vsemi deli telesa. Najbolj primeren čas za fotografiranje nosečniškega trebuščka je med 31im in 34im tednom nosečnosti.

 Vsako zgodbo pišem kot edinstveno, zato se z vsako izmed vas o terminu dogovarjam individualno. Partner in sorojenci so na fotografiranju dobrodošli.

V ceno je vključena uporaba nosečniških oblek in rekvizitov v studiu, fotografiranje, ki traja 45min – 1h, izbor in obdelava fotografij, usb ključ, ljubeče pripravljen paketek Moja galerija, 20 obdelanih in 20 razvitih fotografij (velikost 13×9 in 10×15) ter stroški pošiljanja paketa. Fotografije se prejme v roku enega meseca.

Vaša investicija za omenjeni fotografski paket je 230€. 

 

PRVI ROJSTNI DAN

Otrokovo fotografiranje ob njegovem rojstnem dnevu. Naj bo to prvi, drugi, ali tretji rojstni dan. V paket so vključene tri “zgodbe”. Za začetek začnemo z nekim stylingom, nadaljujemo z družinsko fotografijo in zaključimo s tortico. Vaša investicija za fotografiranje ob prvem rojstnem dnevu je 220€. 

V ceno je všteta tudi čudovita tortica izpod rok Ulline dobrote. Packanju s torto sledi še namakanje v topli vodici. Fotografije se prejme v roku enega meseca. V paketu prejmete 30 obdelanih fotografij na lesenem usb ključu Moja galerija in 30 razvitih fotografij (velikost 10×15 in 13×9) v ljubeče pripravljenem paketku Moja galerija.

 

MLEČNA KOPEL

Spomin na nosečnost na nekoliko drugačen, bolj poseben način. V ceno je všteto cvetje.

Prejmete 25 obdelanih fotografij na lesenem usb ključu Moja galerija.

Investicija za fotografiranje v mlečni kopeli je 180€.

 

FOTOGRAFIRANJE MALČKOV

Veliko raziskovanje naših malčkov je paket, ki je namenjen vsem vašim malčkom, ki so začeli osvajati ta svet. Vsem malčkom, ki jih je razvoj pripeljal tako daleč, da ogromno stvari že zmorejo sami.

Sami se usedejo. Sami ob opori vstanejo in stojijo. Ploskajo. Se smejijo. Sami preizkušajo hrano.

V studiu je na voljo ogromno pripomočkov, stolčkov, med drugimi tudi moderni jedilni otroški stol z mizico, ki je idealen za preizkušanje najrazličnejših jedi. Ustvarimo čudovito zgodbo otrokovega prvega odkrivanja tega sveta, ki nosi ogromno vrednost za prihodnost. Za starša kot tudi za naše najmlajše.

Prejmete 25-30 obdelanih fotografij na lesenem usb ključu Moja galerija in 25-30 razvitih fotografij (velikost 10×15 in 13×9) v ljubeče pripravljenem paketku Moja galerija.

Vaša investicija za fotografiranje malčkov je 200€.

 

NOVOROJENČEK

Ne le novorojenčki, tudi dojenčki potrebujejo naš notranji mir.

Mir, in našo energijo. Čutijo jo. Zaznajo jo. Temu primerno, se na okolico tudi odzivajo. Moja zgodba je točno takšna, kot jo potrebujejo. Naj jo začutijo sami.

Če je potrebno, mamica med fotografiranjem dojenčka nahrani, ga previje, preobleče. Ko začutim, da je novorojenček pripravljen, začneva sodelovati. Na fotografiranju so očka, bratci in sestrice dobrodošli.

Prejmete 20 obdelanih fotografij na lesenem usb ključu Moja galerija. Fotografiranje traja od 2-3 uri.

V ceno je vključena uporaba rekvizitov v studiu, fotografiranje 2-3 ure, izbor in obdelava fotografij, usb ključ in ljubeče pripravljen paket Moja galerija, 20 razvitih fotografij (velikost 10×15 in 13×9) ter stroški pošiljanja paketa. Fotografije se prejme v roku enega meseca. Fotografije nastanejo skozi moj pogled, moj način dela, tak je tudi izbor fotografij, ki jih predam vam, dragi starši.

Vaša investicija za fotografiranje novorojenčka  je 250€.

 

PREDPOROČNO ali ZAROČNO FOTOGRAFIRANJE

Fotografiranje na izbrani lokaciji traja približno dve uri. Prejmete 50 obdelanih fotografij na lesenem usb ključu Moja galerija.

Vaša investicija za predporočno fotografiranje je 270€.

 

 

DRUŽINSKO FOTOGRAFIRANJE

Pri družinskem fotografiranju je moj fokus vedno bolj na otrocih vsekakor pa se na koncu naredi tudi skupinske družinske fotografije in pa fotografijo posebej z mamico in posebej z očkom. Prejmete 25 obdelanih fotografij na lesenem usb ključu Moja galerija.

Investicija za studijsko družinsko fotografiranje je 200€.

Investicija v paket, kjer prejmete 25 obdelanih fotografij je 250€.

 

 

Fotoplatno 70×100 cm, 150€
Fotoplatno 50x70cm, 120€
Fotoplatno 40x50cm, 90€

M o j a p r v a g a l e r i j a, f o t o k n j i g a

15×15, 5 spreadov, 10 strani,

140€

20×20, 5 spreadov, 10 strani,

160€

 

Z g i b a n k a M o j a g a l e r i j a

Velikost zgibanke je 13x18cm, velikot fotografije v zgibanki je 12x9cm.
barve platnice ( bež, šampanjec, svetlo modra in nežno zelena ).
 
cena 150 €

Z a k u p dodatnih izdelanih fotografij 30 kom v velikosti 10×15, 15€

Paket 5 dodatnih, obdelanih fotografij, 50€

Prednostna obdelava fotografij, 50€