INVESTICIJA

 

 

NOSEČNIŠKO FOTOGRAFIRANJE

Ustvarjanje zgodbe med 33im in 35in tednom tvoje nosečnosti.

 Vsako zgodbo pišem kot edinstveno, zato se z vsako izmed vas o terminu dogovarjam individualno. Partner in sorojenci so na fotografiranju dobrodošli.

V ceno je vključena uporaba nosečniških oblek in rekvizitov v studiu, fotografiranje, ki traja 45min – 1h, izbor in obdelava fotografij, usb ključ, ljubeče pripravljen paketek Moja galerija, 15 obdelanih in 15 razvitih fotografij v velikosti 10×15) ter stroški pošiljanja paketa.

Vaša investicija za omenjeni fotografski paket je 250€. 

 

 

PRVI ROJSTNI DAN

Otrokovo fotografiranje ob njegovem rojstnem dnevu. Naj bo to prvi, drugi, ali tretji rojstni dan. V paket so vključene tri “zgodbe”. Za začetek začnemo z nekim stylingom, nadaljujemo z družinsko fotografijo in zaključimo s tortico. 

Vaša investicija za fotografiranje ob prvem rojstnem dnevu je 250 €. 

V ceno je všteta tudi čudovita tortica izpod rok Ulline dobrote. Packanju s torto sledi še namakanje v topli vodici. Fotografije se prejme v roku enega meseca. V paketu prejmete 15 obdelanih fotografij na lesenem usb ključu Moja galerija in 15 razvitih fotografij (velikost 10×15) v ljubeče pripravljenem paketku Moja galerija.

 

 

 

FOTOGRAFIRANJE MALČKOV

Veliko raziskovanje naših malčkov je paket, ki je namenjen vsem vašim malčkom, ki so začeli osvajati ta svet. Vsem malčkom, ki jih je razvoj pripeljal tako daleč, da ogromno stvari že zmorejo sami.

Sami se usedejo. Sami ob opori vstanejo in stojijo. Ploskajo. Se smejijo. Sami preizkušajo hrano.

V studiu je na voljo ogromno pripomočkov, stolčkov, med drugimi tudi moderni jedilni otroški stol z mizico, ki je idealen za preizkušanje najrazličnejših jedi. Ustvarimo čudovito zgodbo otrokovega prvega odkrivanja tega sveta, ki nosi ogromno vrednost za prihodnost. Za starša kot tudi za naše najmlajše.

Prejmete 15 obdelanih fotografij na lesenem usb ključu Moja galerija in 15 razvitih fotografij (velikost 10×15) v ljubeče pripravljenem paketku Moja galerija.

Vaša investicija za fotografiranje malčkov je 250 €.

 

NOVOROJENČEK

Ne le novorojenčki, tudi dojenčki potrebujejo naš notranji mir.

Mir, in našo energijo. Čutijo jo. Zaznajo jo. Temu primerno, se na okolico tudi odzivajo. Moja zgodba je točno takšna, kot jo potrebujejo. Naj jo začutijo sami.

Če je potrebno, mamica med fotografiranjem dojenčka nahrani, ga previje, preobleče. Ko začutim, da je novorojenček pripravljen, začneva sodelovati. Na fotografiranju so očka, bratci in sestrice dobrodošli.

Prejmete 15 obdelanih fotografij na lesenem usb ključu Moja galerija. Fotografiranje traja od 2-3 uri.

V ceno je vključena uporaba rekvizitov v studiu, fotografiranje 2-3 ure, izbor in obdelava fotografij, usb ključ in ljubeče pripravljen paket Moja galerija, 15 razvitih fotografij (velikost 10×15) ter stroški pošiljanja paketa.  Fotografije nastanejo skozi moj pogled, moj način dela, tak je tudi izbor fotografij, ki jih predam vam, dragi starši.

Vaša investicija za fotografiranje novorojenčka  je 270€.

 

 

PREDPOROČNO ali ZAROČNO FOTOGRAFIRANJE

Fotografiranje na izbrani lokaciji traja približno dve uri. Prejmete 50 obdelanih fotografij na lesenem usb ključu Moja galerija.

Vaša investicija za predporočno fotografiranje je 270€.

 

 

DRUŽINSKO FOTOGRAFIRANJE

Pri družinskem fotografiranju je moj fokus vedno bolj na otrocih vsekakor pa se na koncu naredi tudi skupinske družinske fotografije in pa fotografijo posebej z mamico in posebej z očkom. Prejmete 15 obdelanih fotografij na lesenem usb ključu Moja galerija.

Investicija za studijsko družinsko fotografiranje je 250 €.

 

 

 

Fotoplatno 70×100 cm, 150€
Fotoplatno 50x70cm, 120€
Fotoplatno 40x50cm, 90€

M o j a p r v a g a l e r i j a, f o t o k n j i g a

15×15, 5 spreadov, 10 strani,

150€

20×20, 5 spreadov, 10 strani,

170€

 

Z g i b a n k a M o j a g a l e r i j a

Velikost zgibanke je 13x18cm, velikot fotografije v zgibanki je 12x9cm.
barve platnice ( bež, šampanjec, svetlo modra in nežno zelena ).
 
cena 150 €

Z a k u p dodatnih izdelanih fotografij 15 kom v velikosti 10×15, 15€

Paket 5 dodatnih, obdelanih fotografij, 100€

Prednostna obdelava fotografij, 100€