. tako kompatibilna .

Vez med dvema osebama. Odnos, način komunikacije, pogledi. Usklajenost.

Usoda je želela tako. In smo se spoznali. Na hitro. Pravzaprav smo jo ravno še ujeli. Njeno nosečnost.

In sta me obiskala. Kot je bilo dogovorjeno nekaj dni prej.

Bodoča starša. Ki stopata na novo pot.

Zopet popolnoma nova, njuna zgodba. Pa vseeno, kljub temu, da vsak teden spoznam nekaj novih zgodb z veseljem prisluhnem vsaki novi, ki mi jo življenje pripelje na pot.

Novo krilo, namenjeno fotografiranju nosečk jo je čakalo. Komaj sem čakala, da ga obleče. Da ga sproba. Prva.

Izredno ji je pristajalo. Čudovita je bila. Njen ravno pravšnji trebušček, njeni kodri in njena polt. Privlačno za objektiv. Zelo.

Med fotografiranjem smo ves čas klepetali. V ozadju našega pogovora je bilo slišati glasbo. Vsakokrat ko sem v studiu jo prižgem. Obožujem glasbo. Uživam ob njej.

Vesela sem, da sem v njeni situaciji lahko priskočila na pomoč. Da sem imela čas, in da sva lahko ustvarili zgodbo teh njenih oziroma njunih zadnjih trenutkov z trebuščkom.

Tako usklajeno sta mi delovala. Dobila sem občutek, da v njunem odnosu izredno dobro funkcionirata. V užitek mi je bilo sodelovati z njima.

Ko sva začeli, se mi je zdelo, da je bilo prisotno nekaj treme. Iz minute v minuto jo je bilo manj. Ko se ji je na velikem “odru” pridružil še on, jo je začaral. Popolnoma se je prepustila njegovemu objemu, dotiku. Varno se je počutila. In dobila sem ju. Njiju. Bodoča starša.

Vse lepo vama želim <3

Ponosna. In zopet očarana nad fotografijami.

Obleka: Bella Sofie

 

I s k r e n o . Č u t n o . L j u b e č e .

 

 

 

 

 

 

Write a Reply or Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja