za mojo najboljšo prijateljico

DRAGA MOJA

 

Danes je za naju poseben dan. Izjemen dan. Natanko 28 let je minilo, odkar sem prišla na ta svet. In ti, si ves čas tukaj z menoj. Včasih bolj, včasih manj prisotna. Vse je odvisno od mene. Kaj in koliko dovolim.

Na začetku, v prvih letih mojega otroštva sva bili najbolj povezani. Lahko bi rekla, da sva skupaj od rojstva.

Potiho in počasi sem te začela izgubljati. Oddaljili sva se. Nisva več čutili isto.

Na koncu naju je skupaj držala le še tanka nit. Le ta, se je pred parimi leti skoraj dokončno prekinila.

Vedela, čutila sem, da te želim obdržati, nisem te želela izgubiti. Zato sem se odločila, da se podam na pot, kjer te bom na novo spoznala. Kdo sploh si, se sploh poznaš? Veš kaj čutiš, veš kaj si, ti, tam, globoko notri, v sebi. V meni je bil vedno bolj prisoten občutek, kot da te sploh ne prepoznam več.

Čutiš? Čutiš, kaj se ti dogaja?

Kako močno telesno začutiš svoja čustva. Jih sprejemaš? Vzameš za svoje vse to, kar se v tebi dogaja. Znaš povedati kako se počutiš?

Spoznavanje je bilo nekaj izjemnega. Zdelo se mi je, kot da si se na novo rodila. Podoživljati sem začela vse tiste najine “prve” trenutke. Najina prva leta, najine prve dogodovščine iz otroštva. Prvo osnovnošolsko ljubezen, prve uspehe in prve prave težave, vse tisto kar se nama je takrat dogajalo.

 

S teboj, mi je lažje. Vem, da mi edino ti kažeš pravo pot. Tebe poslušam, tebe čutim, izjemno te čutim. In poleg mene, te čutijo tudi vsi ostali ljudje okoli mene.

 

Izjemna si draga moja, in kar bi ti zares rada povedala je še to, da te imam neskončno rada. Da je to, kar si naredila iz sebe pravi pokazatelj tega, kako ima volja vedno pot. Pokazatelj, da vztrajanje vedno obrodi sadove.

Dober primer, kako marsikdo izgubi sebe, svojo željo po ustvarjanju, svoja čustva, svoj core.

Nič zato. Danes sem vesela, da sva skupaj prehodili to pot. Pot, vzponov in padcev. Pot polno intenzivnih čustvenih dražljajev, ki so za telo izredno naporni.

 

In danes, tukaj in zdaj, sva ponovno združeni. Najini poti, sta zopet našli tisto pravo pot. Pot, brez omejitve, pot brez prepričanj drugih ljudi, kaj je za naju najboljše in kaj ne. In kaj je danes sploh mogoče in kaj ne.

 

Midve sva dokazali in še danes znova in znova dokazujeva, da je mogoče vse! In če si kdo lahko postavi oviro, si jo lahko le midve sami. Nihče drug.

 

To kar čutim, to sem. Na novo ustvarjena, skupaj s teboj, moja draga prijateljica.

 

Veselim se najine prihodnosti in vseh stvari, ki naju še čakajo skupaj.

Zdaj, ko sva se našli, vem, da poti nazaj več ni!

 

Vse najboljše draga!

p.s.

 

D o b r o  i z g l e d a š . No pa saj vem, da se tega še predobro zavedaš <3

 

I s k r e n o . Č u t n o . L j u b e č e .

 

Foto: Matic Kremžar

 

Write a Reply or Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja